Finland

When at the end of the 1980s an evangelist and his family moved to Turku, a first New Apostolic congregation began to grow in Finland. Currently there are about 100 church members in Finland most of whom are from African countries.

The New Apostolic Church in Finland is under the leadership of Apostle Jörg Steinbrenner and Bishop Thorsten Beutz. Both are supported by District Evangelist Bernd Rauser and the Priests Mbrize Omari and Paul Obowya.

Below you find the address of the New Apostolic Church in Turku, as well as the contact details of Bishop Beutz and District Evangelist Rauser. They will be happy to answer any questions and provide general information.

You are warmly invited to attend our divine services!

Lassenkuja 4 / on the corner of Satakunnantie,
20300 Turku
Transmission Services available
Priest Mbrize Omari

Divine Services:
Sunday 10:00 a.m.
Wednesday 6:00 p.m.

Bishop Thorsten Beutz

Phone: +49 163 2543508

District Evangelist Bernd Rauser
Phone: +46 72 243 6828

Ufini

Ulipofika mwisho wa mwaka wa 1980, Mwalimu wa shirika (Evangeliste) na familia yake wamehamia Turku. Shirika la kwanza la kanisa jipya la mitume limeanzishwa, kanisa hilo laanza kukomaa inchini Finland. Kwa sasa kanisa hili lina takribani waamini mia (100) washirika wa kanisa jipya la mitume hapa Finland, wengi wao ni kutoka katika inchi za Afrika.

Kanisa Jipya la mitume inchini finland, linaongozwa na Mtume Jörg Steinbrenner na Askofu Thorsten Beutz, hawa wakishirikiana na Mwinjilisti wa wilaya Bernd Rauser pia na makuhani wa wili Mbirize Omari na paul Obowya.

Hapo chini kuna anuani ya kanisa jipya la mitume Turku, na mawasiliano ya Askofu Beutz na mwinjilisti wa wilaya Rauser. Watakuwa na furahakwa kujibu ma swali na kufafanua zaidi juu ya kanisa jipya la mitume Turku.

Umealikwa kwenye ibada zetu!

Finlande

Lorsqu'à la fin des années 1980, un évangéliste et sa famille se sont installés à Turku, une première congrégation néo-apostolique a commencé à se développer en Finlande. Actuellement, il y a environ 100 membres d'église en Finlande, dont la plupart sont originaires de pays africains.

L'Eglise néo-apostolique de Finlande est placée sous la direction de l'apôtre Jörg Steinbrenner et de l'évêque Thorsten Beutz. Tous deux sont soutenus par l'évangéliste de district Bernd Rauser et les prêtres Mbrize Omari et Paul Obowya.

Vous trouverez ci-dessous l'adresse de l'église néo-apostolique de Turku ainsi que les coordonnées de l'évêque Beutz et de l'évangéliste de district Rauser. Ils seront heureux de répondre à vos questions et de vous fournir des informations générales.

Vous êtes chaleureusement invités à assister à nos services divins!

Lassenkuja 4,
20300 Turku  (kwenye barabara la satakunnantie)

Ibada za kwaumbali zipo pia
Prêtre/Kasisi Mbrize Omari

Jumapili 10:00 am
Siku ya tatu 6:00 pm

Askofu Thorsten Beutz

simu:+491632543508
t.beutz@nak.nordost.de

Ongea na

mwinjilisti wa wilaya Bernd Rauser
simu:+46722436828

Suomi

Kun evankelista perheineen muutti 1980-luvun alussa Turkuun, Suomen ensimmäinen Uusapostolinen seurakunta alkoi kasvamaan. Seurakuntaan kuuluu tällä hetkellä noin 100 jäsentä. Suurin osa heistä tulee Afrikan maista.

Suomen Uusapostolista Kirkkoa johtavat apostoli Jörg Steinbrenner ja piispa Thorsten Beutz. Evankelista Bernd Rauser ja papit Mbrize Omarisekä Paul Obowya hoitavat seurakuntalaisia.

Turun Uusapostolisen Kirkon osoitteen sekä piispa Beutzin ja piirin evankelista Rauserin yhteystiedot löytryät alta. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymykiin ja antavat lisää tietoa tarvittaessa.

Kutsumme teidät lämpimästi kirkon palveluihin!

Seurakunnan osoite on
20300 Turku, Lassenkuja 4 (Satakunnantien varrella)
J u malanpalvelukset pidetään
Papi Mbrize Omari

sunnuntaisin klo 10 ja
keskiviikkoisin klo 18:00
Sydämellisesti tervetuloa !
SAT-yhteys

Piispa Thorsten Beutz

Evankelista Bernd Rauser

Finnland

Als Ende der 1980er Jahre ein Evangelist mit seiner Familie nach Turku zog, begann eine erste neuapostolische Gemeinde in Finnland zu wachsen. Aktuell sind etwa 100 Kirchenmitglieder in Finnland beheimatet, wovon ein Großteil aus afrikanischen Ländern stammt.

Die Neuapostolische Kirche in Finnland steht unter der Leitung von Apostel Jörg Steinbrenner und Bischof Thorsten Beutz. Beide werden durch den Bezirksevangelisten Bernd Rauser sowie die Priester Mbrize Omari sowie Paul Obowya unterstützt.

Nachfolgend finden Sie die Adresse der Neuapostolischen Kirche in Turku, ferner die Kontaktdaten des Bischofs Beutz sowie des Bezirksevangelisten Rauser. Gerne stehen sie für Fragen und allgemeine Informationen zur Verfügung.

Wir heißen sie in den Gottesdiensten sehr herzlich willkommen!

Lassenkuja 4 / Ecke Satakunnantie,
20300 Turku